Untitled|

کانون سبزاندیشان دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت روز زمین برگزار می‌کند:

🌱| رویداد پاکسازی فضای سبز دانشگاه

🗓| یکشنبه ۲ اردیبهشت۱۴۰۳

⏰️| ساعت ۱۲ تا ۱۴

🏡| محل آغاز رویداد و پخش بسته‌های پاکسازی: دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دفتر سبزاندیشان

اولین نشست از سلسله نشست‌های گفت‌و‌گو محور محیط زیستی با موضوع "چرا باید از محیط زیست حفاظت کنیم؟" به همت انجمن علمی محیطزیست برگزار شد.

در این نشست که با حضور دانشجویان و دکتر محمد حاجی پور ، دانش آموخته رشته محیط زیست از دانشگاه فردوسی،برگزار شد، علاوه بر بهره‌مندی از نکات ارزشمند دکتر حاجی پور، علاقه‌مندان به بحث و گفتگو در رابطه با موضوع پرداختند.

برای تماشای خلاصه ای از فعالیت های انجمن های علمی محیط زیست، شیلات و طبیعت دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست روی لینک کلیک کنید.

varzeshi

کسب مقام اول مسابقات تيراندازی قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور در بخش تپانچه توسط سرکار خانم آیناز عرب محقی، دانشجوی علوم و مهندسی شیلات را خدمت ایشان و خانواده محترم، جامعه ورزشی دانشگاه فردوسی و خانواده دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست تبریک عرض نموده و برای کلیه دانشجویان گرانقدر آرزوی سربلندی و موفقیت داریم.