این مرکز در سال 84  راه اندازی شد، در ابتدا مکانی به مساحت حدودا 50 متر مربع و محیط سایت و کارگاه عملی به صورت مشترک بود که بتدریج طی سال های 85  و 90 و 92 با توجه به تغییرات صورت گرفته و افزایش وسعت فضای سایت دانشکده به مساحت بالغ بر 100 متر مربع برای دانشجویان کارشناسی و حدود 20 متر مربع برای دانشجویان کارشناسی ارشد اختصاص یافت، در حال حاضرمکان کنونی دارای فضای سایت و کاگاه عملی به صورت مجزا می باشد.
این مرکز فعالیت خود را در قالب خدمات دهی به دانشجویان دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان انجام داده و دیگر واحد های دانشکده از جمله بخش های اداری، دانشجویی (انجمن ها و تشکلات) و کلاس های آموزشی دانشکده به شبکه داخلی این مرکز و دانشگاه متصل و سرویس دهی می شوند. کلاس های دانشکده همگی مجهز به دیتا پرژکتور و رایانه می باشد.
همچنین علاوه بر موارد فوق، دانشکده مجهز به امکانات شبکه گسترده اینترنت و شبکه بیسیم نیز می باشد که از طریق اتصال با مرکز رایانه دانشگاه مشغول فعالیت است.
داشتن بانک نرم افزاری نسبتاً جامع که جوابگوی نیازهای دانشجویان و اساتید محترم و پاسخگویی به آنان جهت استفاده از نرم افزارهای موجود نیز از دیگر فعالیتهای مرکز می باشد.

markaz com2

دعوت به نشست مجازي مورخ 1403/5/21 به مناسبت روز منطقه اي درياي خزر -اثر گرمايش جهاني