14010403000189 Test PhotoN

شهید مهندس جواد غلامی طبسی؛ فرمانده یگان حفاظت اداره منابع‌طبیعی و آبخیزداری شهرستان چناران، متولد ۱۳۶۸ مشهد؛ فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی مرتع و آبخیزداری (۱۳۸۶-۱۳۹۰) دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد؛ در صبح روز پنج شنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۱ در حین اجرای قانون خلع ید از متصرف منابع طبیعی به ضرب گلوله مستقیم به شهادت رسید.
زندگی کوتاه اما گهربار ایشان آکنده از عشق به طبیعت و کشور ایران و پرافتخار است. کسب رتبه ۱ کشوری در کنکورهای کارشناسی ارشد و ۶ سال پیاپی کسب رتبه ۱ دکتری؛ چاپ مقالات علمی؛ ارایه ایده های خلاقانه مدیریتی و کمک به همنوعان و غیره مختصری از فعالیت های ارزشمند آن مرحوم است.

بی تردید، یاد، خاطره و ایثارگری‌های خالصانه‌ی این شهید ارجمند در سطوح مختلف حفاظت از آب و خاک ایران اسلامی، الهام بخش تمامی دلدادگان به طبیعت و نسل‌های امروز و فردای این مملکت خواهد بود.

یاد ایشان همواره در قلب ها و خاطره ها خواهد ماند.