1. اخبار دانشکده
  2. تشکل های دانشجویی
  3. جلسات دفاع
  4. رویدادهای فرهنگی

نشست صمیمانه با والدین دانشجویان نوورود به همت دفتر فعالیت‌های فرهنگی خانواده‌محور دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 3 آذرماه 1402 برگزار شد.

در این برنامه سیدمحسن اصغری نکاح، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی، سکینه سلطانی، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی و رئیس پلی‌کلینیک مشاورۀ دانشگاه و سیدحسین موسوی، رئیس مرکز رشد و معاون پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، حضور داشتند.
محورهای گفت‌وشنود شامل مهارت‌های تعامل همدلانۀ والدینی با جوان امروز، نقش تعاملی دانشگاه و والدین در تسهیل ازدواج جوانان و ظرفیت‌های دانشگاه برای اشتغال و کارآفرینی دانشجویان بود. همچنین برنامه با بیان تجربۀ چند زوج دانشجوی کارآفرین دانشگاه، اجرای تئاتر طنز و پرسش‌وپاسخ همراه بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد طلابیگی، معاون نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، در این نشست ضمن تشکر از حضور والدین، در خصوص نقش اساسی خانواده در پیشروی جوانان و سازندگی در کمک به آن‌ها صحبت کرد و گفت: این جلسه شروعی برای تعامل بیشتر دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با خانواده‌هایشان است.

دکتر سکینه سلطانی، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی، در ادامه اظهار کرد: ما به همراهی شما والدین عزیز نیاز داریم تا بتوانیم سرمایه‌های اجتماعی را بپرورانیم تا آن‌ها در آینده بتوانند گرهی را از جامعه حل کنند.

وی افزود: من آرزو می‌کنم در ده سال آینده فرزندان شما کرسی‌های دانش و خرد را در این دانشگاه و کشور روشن کنند و ما باید در این مسیر نقش خانواده را جدی‌تر و پررنگ‌تر بدانیم. خواهشم از خانواده‌های محترم این است که ضمن اهمیت دادن به مسائل پیشرفت علمی فرزندانمان، در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، ورزشی و...نیز تشویق‌کننده باشند.

دکتر محسن اصغری نکاح، عضو هیئت‌علمی گروه روان‌شناسی، در این برنامه عنوان کرد: ماحصل چند سال زحمت فرزندان شما در رشته‌های مختلف، شایستۀ تقدیر و تشکر است. وی در ادامه دربارۀ ازدواج دانشجویان، پرسش‌وپاسخ صحبتی مفصل با والدین داشت.

سپس دکتر ابوالفضل غفاری، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، گفت: در دانشگاه نزدیک به 25هزار دانشجو داریم که همۀ آنان درست مانند فرزندان ما هستند. امیدواریم بتوانیم در عرصۀ خدمتگزاری به دانشجویان نقش مؤثری ایفا کنیم.

سپس از دکتر محمدعلی وطن‌دوست، مدیر فرهنگی دانشگاه، دعوت شد تا فعالیت‌های مدیریت فرهنگی و ساختار آن را شرح دهد. وی اظهار کرد: مدیریت فرهنگی علاوه بر پوشش بعد علمی دانشجویان که بالغ بر ۷۲ انجمن علمی را دربرمی‌گیرد و دانشجو را فراتر از درس دانشگاه می‌برد، بعد فرهنگی را نیز شامل می‌شود. در این زمینه کانون‌هایی با رویکردهای متنوع در خدمت‌رسانی به دانشجویان وجود دارد.

photo8026808436photo8026808328

#گزارش_تصویری

بی تو با شمع علی تا به سحر می سوزد

شمع می میرد و او بار دگر می سوزد

یک نفر مثل درختان سپیدار بلند

در خیالش همه شب بین دو در می سوزد . .

photo7561566851

بسیج دانشجویی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده برگزار میکند:

اکران و تحلیل مستند " استقامت کن "

تحلیلگر: جناب آقای مهدی طالبی، دبیر اسبق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان

زمان: شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۴۵