1. اخبار دانشکده
  3. جلسات دفاع
  4. رویدادهای فرهنگی

نتایج اولیه پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403

برای مشاهده اطلاعیه معاونت آموزشی کلیک کنید.

ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره دکتری تخصصی برای سال تحصیلی 1404-1403 تا 31 فروردین‌ماه تمدید شد.

با سلام و احترام

​بدينوسيله به استحضار مي‌رساند با توجه به تعطيلي دانشگاه در شهريورماه سال جاري و جلوگيري از تضييع حقوق دانشجويان محترم تحصيلات تكميلي، مهلت دفاع از پايان نامه تا تاريخ ۱۳ مهرماه تمديد مي شود. با اين حال، تدبير لازم در خصوص تاريخ دانش آموختگي و عدم همزماني تحصيل در دو مقطع تحصيلي براي دانشجوياني كه در مقطع تحصيلي بالاتر پذيرفته مي شوند يا جلوگيري از عواقب بعدي در خصوص مشكل نظام وظيفه عمومي دانشجويان مرد، بر عهده خود دانشجو مي باشد. بديهي است بعد از اين تاريخ، صدور مجوز از دفاع به هيچ وجه ميسر نخواهد بود. يادآور مي شود اين دسته از دانشجويان نياز به تمديد سنوات و انتخاب واحد براي نيمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نخواهند داشت.

Uni

دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس آیین‌نامه­ ی «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی کارشناسي ارشد» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور حمایت از استعدادهاي برتر دانشگاهي، از بین دانشجویان ممتاز سال آخر دوره‌ی کارشناسی دانشگاه‌های مشمول این فراخوان دانشجو می‌پذیرد.

پذيرش صرفا در رشته /گرايش هاي دوره كارشناسي ارشد كه در سال تحصيلي 1404-1403 داراي ظرفيت پذيرش از طريق آزمون هستند امكان‌پذير است.

اطلاعات بيشتر در اين خصوص در وبگاه معاونت آموزشي دانشگاه  به آدرس  vpap.um.ac.ir  قابل دريافت است.

رشته گرایش های کارشناسی ارشد

reshte

Uni

احتراما به استحضار مي‌رساند بر اساس مصوبات شوراي آموزشي دانشگاه، دانشجويان مقطع كارشناسي با داشتن شرايط ذيل مجاز به انتخاب واحد در نيمسال سوم سال تحصيلي 1402_1401 (تابستان سال 1402) مي‌باشند:

1- تمامي دانشجويان مقطع كارشناسي مطابق آيين‌نامه آموزشي، مجاز به انتخاب 6 واحد درسي در نيمسال تابستان مي‌باشند.

2- دانشجوياني كه با اخذ 8  واحد درسي دانش‌آموخته مي‌شوند، مطابق مقررات مي‌توانند دروس باقي‌مانده را در نيمسال تابستان، با رعايت شرايط، به صورت معرفي به استاد اخذ نمايند و يا در دانشگاه‌هاي گروه “الف” و “ب” موجود در شيوه‌نامه پيوست، به صورت مهمان بگذرانند.

3- در نيمسال تابستاني، مانند ساير نيمسال‌هاي تحصيلي، صرفا امكان اخذ يك درس عمومي از دروس گروه معارف اسلامي ميسر است. در اين راستا دانشجويان در صورت دانش‌آموختگي، مي‌توانند تا سقف 2 درس از دروس عمومي گروه معارف اسلامي اخذ نمايند.

تبيين قوانين مربوط به معادل سازي و تطبيق واحدهاي گذرانده شده دانشجويان مقاﻃﻊكارشناسي دانشگاه فردوسي مشهد