اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی

ضمن عرض تبريك به مناسبت پذيرش شما در مقطع کارشناسی دانشگاه فردوسي مشهد، به اطلاع مي‌رساند مراحل ثبت‌نام در اين دانشکده به شرح ذيل مي‌باشد:

برنامه ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1395

با عرض تبريك مجدد به مناسبت پذيرش شما در دانشگاه فردوسي مشهد وآرزوی موفقیت، پیرو اطلاعیه قبلی نحوه و تاریخ ثبت نام حضوری به شرح زیر اعلام می گردد:

پذيرفته‌شدگان محترم مي‌بايست پس از انجام ثبت‌نام الكترونيكي با همراه داشتن اصل تمامی مدارك اسکن شده و كليه مدارك اعلام‌شده در اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور و رسید ثبت نام الکترونیکی از روز شنبه مورخ 95/7/10 تا روز چهارشنبه مورخ 95/7/14 مطابق برنامه ذیل به دانشکده مراجعه و نسبت به تحویل مدارک لازم اقدام نمایند.

-مهندسی منابع طبیعی- مرتع و آبخیزداری         روز شنبه  مورخ 95/7/10ساعت 8  الی 13

-مهندسی منابع طبیعی- محیط زیست              روز یکشنبه مورخ 95/7/11ساعت 8  الی 13

- مهندسی منابع طبیعی- مدیریت منطق بیابانی  روز دوشنبه مورخ 95/7/12ساعت 8 الی 13

- مهندسی منابع طبیعی- شیلات                    روز سه‌شنبه مورخ 95/7/13ساعت 8 الی 13
ضمناً دانشجویانی که به دلایل مختلف موفق به ثبت نام نشده اند در روز چهار شنبه 1395/7/14 به آموزش دانشکده با رعایت و الزام داشتن مدارک، مرجعه بفرمایند.

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود کارشناسی می‌رساند:

- انتخاب واحد دانشجويان جديد الورود توسط اداره آموزش دانشکده به صورت گروهی، انجام می‌گردد.

-      کلاس‌ها از روز شنبه مورخ 95/7/3در محل دانشکده برگزار می‌شوند.

-      برای آگاهی از برنامه کلاسی، دانشجويان می بايست به پورتال دانشجويی خود مراجعه نمايند.

-      برنامه‌ معارفه و جلسه توجیهی دانشجویان در روز دوشنبه 1395/7/12 در محل دانشکده برگزار خواهد شد (حضور کليه دانشجويان ورودی 95 الزامی است).

.